tisdag 6 april 2010

Träningsläger 1-3 April Ishöj Strand Danmark

Så har man kommit hem efter 3 helt underbara dagar. Allt har verkligen varit perfekt !! Men vad annars kan det bli med detta kanongäng. Synd bara att vi var så få som tillslut kunde följa med.

Bilden ovan är från den träningen som vi höll på standen... kanon väder... men det som inte syns är att det blåste kallt som fan... men det var det värt med tanke på vilken grym fotbollsplan vi hade...

Detta läger har verkligen innehållit det mesta... vi har lekt lekar å bjudit på oss själva... å vi har verkligen närmat oss varandra som ni kan se här ovan... på alla sätt å vis om man nu säger så...

Som tillhör så har även "sportdryck" intagits under kvällarna... Det är tillhörande ett träningsläger... å speciellt när det är i Danmark... Lasse hade tydligen hittat ett extremt exklusivt vin... 15 kronor för 1 liter... det är klass det !!!

Som ni ser här ovan så fanns det dom som försökte göra hyss men som då istället åkte på en lite dusch själva... Här pressas en av tjejerna på ett nyckelkort... detta fungerade inte så det blev den vanliga kroppsvisiteringen efter detta... hyssmakarna höll sig väck efter detta... undrar varför ??

Som tillhörande alla läger så vägrade ju alla att gå å lägga sig... dagarna har alldelles för få timmar så man måste ju utnyttja nätterna också... Så varför inte trycka in ALLA i laget i ett å samma rum å sitta där å småsnacka långt in på natten... underbart säger jag bara !!!

Vi har även fått lite träningstips under dessa dagar... här visar Elli hur en "riktig" fällkniv ska göras... eller inte... hi hi

Det är ju också på det sättet att vi i vårat lag är väldigt gosiga av oss... kramas å bara myser...

Eller var det kanske inte på det sättet... shit vad kul vi hade i alla fall !!!
Näää... skulle lätt kunna dra ut på detta ett par dagar till... det gick för fort !!!
Jag vet egentligen inte hur jag ska förklara å skriva om allt... det har helt enkelt varit perfekt !!!
Ska jag leta något negativt är att jag kommit hem med en mega stukad tumme... inte så lyckat men va fan... det går över någon gång... Just nu totalt svullen å oböjbar... Match på söndag å jag hoppas den blir tillräckligt bra tills dess... får ju tejpa för att stötta upp skiten... men bara det inte gör grymme ont när man räddar en boll så är det ju lugnt... Näää, dax att sätta fart med att bli lite mindre blå å lite mindre svullen så jag kan böja på skiten... handikappad över en tumme är inte ok... löjligt !!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Instämmer helt med dig Åsa! Övriga kommentarer överflödiga.